Over ons

Samenwerking Unipartners en KEEP Holding On

Wij... studenten met KEEP

"We grow by helping students and create value through talented people"

Al sinds 1987 werken de bestuurders van unipartners onwijs hard om studenten de kans te bieden ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Wij doen dit omdat we geloven in studenten die zichzelf uitdagen en ontwikkelen. Dit is namelijk dé manier om het beste uit jezelf te halen en impact te hebben op de mensen om je heen. Om je verder te ondersteunen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling werken we samen met KEEP Holding On bv.

Ons gezamenlijk succes in communicatie en samenwerking wordt sterkt bepaald door hoe we op anderen (b.v. klanten of medestudenten) overkomen. Hierbij zijn vertrouwen en respect de belangrijkste bouwstenen voor langdurige relaties. Wij helpen studenten bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en willen hen helpen succesvol te zijn in het krijgen en behouden van werk dat zingevend is. Zo dragen wij bij aan het realiseren van hun ambities. Studenten kunnen via ons online platform trainingen volgen op het gebied van solliciteren, leiding geven, verkopen, adviseren en samenwerken.


Onze Waarden

"Be passionate, act innovative and show excellence"

Wij zijn relatie, netwerk en service gedreven. Wij zien de uitdagingen van studenten als die van ons. Wij willen studenten altijd en overal ondersteunen. Wij zijn progressief en reageren snel om te kunnen anticiperen op nieuwe trends en behoeften bij studenten. Wij staan open en zoeken constant manieren om de ervaringen van studenten te ondersteunen, te verbeteren en te delen. Wij werken graag met anderen die ons enthousiasme delen. Onze ambitie is om KEEP 4 Students "de standaard" te laten zijn voor studenten. Wij eisen van onszelf kwaliteit bij alles wat we doen. Wij voegen het beste uit de markt toe om constant de kwaliteit en de ervaringen te verbeteren.


KEEP Holding On bv

"De ervaring"

Wij trainen, ontwikkelen en adviseren organisaties, hun werknemers en studenten op bestuurlijk, leidinggevend en uitvoerend niveau. Wij zijn actief in diverse sectoren en gespecialiseerd in management-, commerciële-, advies-, klantgerichtheid- en sollicitatievaardigheden. Onze expertise is erop gericht om mensen, uitgaande van hun kwaliteiten en competenties, zo te ondersteunen dat zij met een minimale belasting in tijd en geld maximaal rendement halen uit hun opleiding, training of begeleiding. Met de online programma's van KEEP 4 Students ondersteunen wij ruim 25 jaar succesvol de carrières van studenten.

KEEP 4 Students delen met anderen: